✓ Mere end 15 års erfaring

✓ Specialist i gulvafslibning

✓ Uforpligtende tilbud

Lakering af gulv giver styrke og et flot finish​

Hos Gulvsliberen i Odder er vi specialister i lakering af gulv. Gennem mere end 15 år har vi udført massevis af gulvbehandlinger i Skanderborg, Horsens og Århus Syd, hvor gulvene har været slidte og medtagede. Det er ganske uundgåeligt med tiden, at dine gulve vil se brugte ud. Det er der heldigvis noget at gøre ved. Med effektiv lakbehandling af dit gulv kan energien genskabes, så det får et flot look.

Gulvlakering efter dine gulves behov

Lakering af gulv er den mest slidstærke behandling. Vi behandler med både mat og blank lak, lak i naturfarve, samt lak tilsat hvidt pigment. Du bestemmer selv det antal gange, dit gulv skal behandles, men vi anbefaler tre lakbehandlinger for et optimalt resultat. Vi tilbyder dig naturligvis også professionel rådgivning i forbindelse med gulvlakering.

Få et mere slidstærkt gulv med lakbehandling

Vælger du en lakbehandling af dit gulv, får du et meget slidstærkt gulv, der samtidig er nemt at vedligeholde. Lakken giver gulvet en blød overflade, hvor træets naturlige struktur og farver fremhæves. Lakering af gulv forsegler gulvet og giver derfor ikke mulighed for reparationer, men til gengæld ser det flot og elegant ud.

Har du nogle ældre trægulve, der kunne have gavn af træbeskyttelse med en grundig lakbehandling, anvender vi Junckers materialer, som i vores optik er noget at det bedste og mest holdbare, der er på markedet. Vi har fokus på kvaliteten, og vi garanterer, at vi kan forvandle dine slidte gulve til nogle, der ser helt nye ud, med gulvlakering.

Hvad koster lakering af gulv?

Prisen på lakering af gulv varierer ​alt efter hvilken slags gulv, der skal behandles, samt hvad der skal foretages. Er du interesseret i træbeskyttelse og lakbehandling af dit gulv, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om, hvad der skal til i dit konkrete tilfælde. Vi kommer ud og ser nærmere på dine gulve, således at vi kan komme med vores anbefalinger til lakering af gulv, samt prisoverslag.

Kontakt os for aftale og hør mere om priserne på telefon 86 56 04 89/24 44 45 04 eller skriv en e-mail til info@gulvsliberen.com, hvis du har en forespørgsel omkring gulvlakering.

​​

Trænger gulvet til en ludbehandling? Læs mere her

Kundeudtalelser

Awesome good job nice people all is well trust full guaranteed workers

- Visakesan Sivabalasingam

Virkelig smukt arbejde der er blevet lavet hos mig. Er imponeret

- Sankeeth Sathiyamoorthy

Hej Sathees jeg vil gerne sige at jeg er meget tilfreds med arbejdet jeg har fået lavet hos dig. Gulvene er blevet meget flotte

- Leila

Sathees Nalliah har udført gulvslibningsarbejde hos os. Vi er yderst tilfredse med arbejdets udførelse. Arbejdet er udført med stor omhu og resultatet er et fantastisk flot gulv. Satheesan Nalliah er en meget behagelig og dygtig håndværker. Han er meget imødekommende, hjælpsom og høflig. Ligeledes er han præcis og overholder sine aftaler. Vi kan fuldt ud anbefale Satheesan Nalliah – Odder Gulvafslibning til nye kunder.

- ​Marianne og Olav

Hej Sathees du var i hammel i fredags og jeg vil bare lige sige at nu det er tørt så er det bare så flot arbejde i har lavet jeg ringer igen om de andre gulve

- Poul Erik

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 9 anmeldelser fra Google og Facebook

Gulvsliberen i Odder

v/ Sathees Nalliah

CVR: ​33222386

Jonasdalen 33

8300 Odder

Tlf. 86 56 04 89

Mobil: 24 44 45 04