✓ Mere end 15 års erfaring

✓ Specialist i gulvafslibning

✓ Uforpligtende tilbud

Ludbehandling af gulv giver et lysere look​

Søger du et kompetent gulvfirma til ludbehandling af gulv i Odder, Skanderborg, Horsens eller Århus Syd? Hos Gulvsliberen i Odder, er vi eksperter i alle former for gulvbehandlinger, da vi har mere end 15 års egenhændig erfaring med ludbehandling af trægulv hos kvalitetsbevidste boligejere. 

Hvad er ludbehandling?

Det er en effektiv behandling, der giver et mere lyst look, hvis dette ønskes til fordel for mørkere trægulve.

Lud er et farvestof, som hæmmer træet i at gulne. Det er dog ikke en behandling, der kan stå alene. Ludbehandling bruges til at lysne gulvet, hvis du ønsker et endnu mere lyst gulv, end det de hvidpigmenterede produkter alene, kan give. Vi anvender de bedste produkter fra Junckers, hvilket giver et nydeligt finish.

Genskab værdien med ludbehandling af gulv

Har du nogle ældre, slidte gulve, kan en ludbehandling gøre underværker. Det lyse look skaber fornyet energi og giver et helt andet udtryk, end hvis du har haft mørke, medtagede trægulve.

Vi er specialister, der kan hjælpe dig med ludbehandling af gulv og efterfølgende behandling og pleje efter behov.

Hos Gulvsliberen er vi et kvalitetsbevidst og detaljeorienteret gulvfirma, der tager vores kunder alvorligt. Vi måler os selv på din tilfredshed, hvorfor vi altid yder vores ypperste for at levere et flot resultat, som du bliver glad for.

Kontakt os for nærmere aftale om gulvbehandling

Overvejer du at få et ludbehandlet gulv? Vi klarer ludbehandling af gulv til en konkurrencedygtig pris, og vi står 100% inde for kvaliteten af vores håndværk. 

Vil du have et uforpligtende tilbud på ludbehandling af trægulv? Kontakt os på telefon 86 56 04 89/24 44 45 04 eller skriv til e-mail info@gulvsliberen.com. Vi er klar til at hjælpe og rådgive dig.

Trænger dit gulv til at blive lakeret? Læs mere her.

Kundeudtalelser

Awesome good job nice people all is well trust full guaranteed workers

- Visakesan Sivabalasingam

Virkelig smukt arbejde der er blevet lavet hos mig. Er imponeret

- Sankeeth Sathiyamoorthy

Hej Sathees jeg vil gerne sige at jeg er meget tilfreds med arbejdet jeg har fået lavet hos dig. Gulvene er blevet meget flotte

- Leila

Sathees Nalliah har udført gulvslibningsarbejde hos os. Vi er yderst tilfredse med arbejdets udførelse. Arbejdet er udført med stor omhu og resultatet er et fantastisk flot gulv. Satheesan Nalliah er en meget behagelig og dygtig håndværker. Han er meget imødekommende, hjælpsom og høflig. Ligeledes er han præcis og overholder sine aftaler. Vi kan fuldt ud anbefale Satheesan Nalliah – Odder Gulvafslibning til nye kunder.

- ​Marianne og Olav

Hej Sathees du var i hammel i fredags og jeg vil bare lige sige at nu det er tørt så er det bare så flot arbejde i har lavet jeg ringer igen om de andre gulve

- Poul Erik

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 9 anmeldelser fra Google og Facebook

Gulvsliberen i Odder

v/ Sathees Nalliah

CVR: ​33222386

Jonasdalen 33

8300 Odder

Tlf. 86 56 04 89

Mobil: 24 44 45 04