✓ Mere end 15 års erfaring

✓ Specialist i gulvafslibning

✓ Uforpligtende tilbud

Oliebehandling af trægulv udføres professionelt

Overvejer du oliebehandling af gulvet derhjemme? Hos Gulvsliberen i Odder tilbyder vi​ mange former for gulvbehandlinger til private og erhverv i lokalområdet. Vi har gennem vores mere end 15 år, som gulvmand, hjulpet mange tilfredse kunder i både Skanderborg, Horsens og Århus Syd, med oliebehandling af trægulve og mange andre behandlinger.

Hvad får jeg ud af oliebehandling af gulvet?

Når du vælger at få en oliebehandling af dit trægulv, giver du dit trægulv gode forudsætninger for, at have en lang levetid og en flot overflade. Ved en oliebehandling af gulvet ​behandler vi det med olie, som suger ind i træet og beskytter gulvet. 

Gulvet mættes af olien, som gør det modstandsdygtigt over for pletter og snavs. Dermed får du gennem oliebehandling, et stærkt og blødt gulv, med en flot overflade. I modsætning til en lakbehandling, har du med en oliebehandling mulighed for at reparere gulvet efterfølgende. 

Flere muligheder med ​oliebehandlinger

​Vi tilbyder oliebehandlinger af trægulve, i både en naturudgave og en hvidpigmenteret olie. Naturolien fremhæver trægulvets egne farver, hvor den hvidpigmenterede olie gør træet mere lyst. Ønsker du gulvet meget lyst, så kan træet ludbehandles forud for den hvidpigmenterende behandling.

Få et godt tilbud på oliebehandling af trægulv

Kontakt os gerne hvis du har ​behov for oliebehandling eller en anden gulvbehandling. Vi kan kontaktes på telefon 86 56 04 89/24 44 45 04 hvis du vil tale om dine behov for oliebehandling af dit gulv. 

Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse af dit gulv og tilbyder dig naturligvis også kompetent rådgivning vedrørende både oliebehandling af trægulvet, samt andre behandlinger. Du kan også skrive til os på info@gulvsliberen.com, hvis du vil høre mere om priser eller har en anden forespørgsel.

Kundeudtalelser

Awesome good job nice people all is well trust full guaranteed workers

- Visakesan Sivabalasingam

Virkelig smukt arbejde der er blevet lavet hos mig. Er imponeret

- Sankeeth Sathiyamoorthy

Hej Sathees jeg vil gerne sige at jeg er meget tilfreds med arbejdet jeg har fået lavet hos dig. Gulvene er blevet meget flotte

- Leila

Sathees Nalliah har udført gulvslibningsarbejde hos os. Vi er yderst tilfredse med arbejdets udførelse. Arbejdet er udført med stor omhu og resultatet er et fantastisk flot gulv. Satheesan Nalliah er en meget behagelig og dygtig håndværker. Han er meget imødekommende, hjælpsom og høflig. Ligeledes er han præcis og overholder sine aftaler. Vi kan fuldt ud anbefale Satheesan Nalliah – Odder Gulvafslibning til nye kunder.

- ​Marianne og Olav

Hej Sathees du var i hammel i fredags og jeg vil bare lige sige at nu det er tørt så er det bare så flot arbejde i har lavet jeg ringer igen om de andre gulve

- Poul Erik

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 9 anmeldelser fra Google og Facebook

Gulvsliberen i Odder

v/ Sathees Nalliah

CVR: ​33222386

Jonasdalen 33

8300 Odder

Tlf. 86 56 04 89

Mobil: 24 44 45 04