Lakbehandling

Lakbehandling

Lakering af gulv giver styrke og et flot finish

Hos Gulvsliberen i Odder er vi specialister i lakering af gulv. Gennem mere end 20 år har vi udført massevis af gulvbehandlinger i Skanderborg, Horsens og Århus Syd, samt resten af Danmark hvor gulvene har været slidte og medtagede. Det er ganske uundgåeligt med tiden, at dine gulve vil se brugte ud. Det er der heldigvis noget at gøre ved. Med effektiv lakbehandling af dit gulv kan energien genskabes, så det får et flot look.

Har du nogle ældre trægulve, der kunne have gavn af træbeskyttelse med en grundig lakbehandling, anvender vi professionelle materialer, som i vores optik er noget at det bedste og mest holdbare, der er på markedet. Vi har fokus på kvaliteten, og vi garanterer, at vi kan forvandle dine slidte gulve til nogle, der ser helt nye ud, med gulvlakering.

Gulvlakering efter dine gulves behov

Lakering af gulv er den mest slidstærke behandling. Vi behandler med både mat og blank lak, lak i naturfarve, samt lak tilsat hvidt pigment. Du bestemmer selv det antal gange, dit gulv skal behandles, men vi anbefaler tre lakbehandlinger for et optimalt resultat. Vi tilbyder dig naturligvis også professionel rådgivning i forbindelse med gulvlakering. ​

Få et mere slidstærkt gulv med lakbehandling

Vælger du en lakbehandling af dit gulv, får du et meget slidstærkt gulv, der samtidig er nemt at vedligeholde. Lakken giver gulvet en blød overflade, hvor træets naturlige struktur og farver fremhæves.

Hvad koster lakering af gulv?

Prisen på lakering af gulv varierer ​alt efter hvilken slags gulv, der skal behandles, samt hvad der skal foretages. Er du interesseret i træbeskyttelse og lakbehandling af dit gulv, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om, hvad der skal til i dit konkrete tilfælde. Vi kommer ud og ser nærmere på dine gulve, således at vi kan komme med vores anbefalinger til lakering af gulv, samt prisoverslag. ​

Kontakt os for aftale og hør mere om priserne på telefon 86 56 04 89 eller 24 44 45 04 eller skriv en e-mail til info@gulvsliberen.com, hvis du har en forespørgsel omkring gulvlakering.

Satheesan Nalliah

Ejer

Et billede siger mere end tusinde ord

Før og efter billeder

Få et gulv godt som nyt

Efter mange års slid af sko, snavs og skidt, bliver et gulv hurtigt kedeligt at se på. Vi kan få dit gulv til at skinne som dengang det var nyt.

Hvorfor vælge os ?

Professionelt arbejde er vores mærkesag

Kvalitetsgaranti

Vi lever af glade kunder og vil aldrig afslutte en opgave du ikke mener er perfekt.

Hurtig respons

Vi vender tilbage med et tilbud indenfor 24 timer.

Dygtige medarbejdere

Du vil altid få glæden af en veluddannet og serviceminded medarbejder når vi kommer forbi.

Vi er stolte af vores

Tilfredse kunder