Sæbebehandling

Sæbebehandling

Flot finish med regelmæssig vedligeholdelse

Vi er eksperter i sæbebehandling med mere end 20 års erfaring på området. Netop gulve kan godt betale sig at få lavet hos en professionel, og det tilbyder vi.

Vedligehold selv eller lad os gøre det

Sæbebehandling giver et rigtig flot resultat, men behandlingen er ikke så slidstærk. Det kræver derfor regelmæssig vedligeholdelse. Efter første behandling, har du mulighed for selv at stå for vedligeholdelsen, men vi tilbyder også vedligeholdelse. Det kan holdes pænt, hvis det vaskes ofte og plejes rigtigt.

Efterbehandling

Kombiner sæbebehandling med eksempelvis ludbehandling for at pleje dit gulv helt rigtigt. Vi tilbyder også ludbehandling – du kan læse mere her.

Forskellige behandlinger

Vi tilbyder to forskellige typer sæbebehandling: en hvid- og en naturudgave. Den hvide sæbebehandling giver et sofistikeret, skandinavisk og lyst udtryk, som er meget eftertragtet hos vores kunder. Den hvide variation er overvejende den mest populære. Naturudgaven giver et mere rustikt, sommerhus-lignende udtryk, men er samtidig også billigere og mere holdbar.

Lyder det som noget for dig?

Priserne varierer efter omfang mv., men også efter behandling, som nævnt ovenfor. Er du interesseret i sæbebehandling af dit gulv, tager vi med glæde en uforpligtende snak om, hvad der skal til i dit tilfælde. Vi kommer tilmed også ud og beser, efter aftale.

Kontakt os for aftale og hør mere om priserne på telefon 86 56 04 89 eller 24 44 45 04 eller skriv en e-mail til info@gulvsliberen.com, hvis du har en forespørgsel omkring sæbebehandling af dit gulv.

Et billede siger mere end tusinde ord

Før og efter billeder

Få et gulv godt som nyt

Efter mange års slid af sko, snavs og skidt, bliver et gulv hurtigt kedeligt at se på. Vi kan få dit gulv til at skinne som dengang det var nyt.

Hvorfor vælge os ?

Professionelt arbejde er vores mærkesag

Kvalitetsgaranti

Vi lever af glade kunder og vil aldrig afslutte en opgave du ikke mener er perfekt.

Hurtig respons

Vi vender tilbage med et tilbud indenfor 24 timer.

Dygtige medarbejdere

Du vil altid få glæden af en veluddannet og serviceminded medarbejder når vi kommer forbi.

Vi er stolte af vores

Tilfredse kunder