Ludbehandling

Ludbehandling

Ludbehandling af gulv giver et lysere look​

Søger du et kompetent gulvfirma til ludbehandling af gulv i Odder, Skanderborg, Horsens eller Århus Syd? Hos Gulvsliberen i Odder, er vi eksperter i alle former for gulvbehandlinger, da vi har mere end 20 års egenhændig erfaring med ludbehandling af trægulv hos kvalitetsbevidste boligejere.
Vi er specialister, der kan hjælpe dig med ludbehandling af gulv og efterfølgende behandling og pleje efter behov. Hos Gulvsliberen er vi et kvalitetsbevidst og detaljeorienteret gulvfirma, der tager vores kunder alvorligt. Vi måler os selv på din tilfredshed, hvorfor vi altid yder vores ypperste for at levere et flot resultat, som du bliver glad for.

Hvad er ludbehandling?

Det er en effektiv behandling, der giver et mere lyst look, hvis dette ønskes til fordel for mørkere trægulve. ​ Lud er et farvestof, som hæmmer træet i at gulne. Det er dog ikke en behandling, der kan stå alene. Ludbehandling bruges til at lysne gulvet, hvis du ønsker et endnu mere lyst gulv, end det de hvidpigmenterede produkter alene, kan give. Vi anvender de bedste produkter fra Junckers, hvilket giver et nydeligt finish.

Genskab værdien med ludbehandling af gulv

Har du nogle ældre, slidte gulve, kan en ludbehandling gøre underværker. Det lyse look skaber fornyet energi og giver et helt andet udtryk, end hvis du har haft mørke, medtagede trægulve.

Kontakt os for nærmere aftale om gulvbehandling

Overvejer du at få et ludbehandlet gulv? Vi klarer ludbehandling af gulv til en konkurrencedygtig pris, og vi står 100% inde for kvaliteten af vores håndværk. 

Vil du have et uforpligtende tilbud på ludbehandling af trægulv? Kontakt os på telefon 86 56 04 89 eller 24 44 45 04 eller skriv til e-mail info@gulvsliberen.com. Vi er klar til at hjælpe og rådgive dig.

Trænger dit gulv til at blive lakeret? Læs mere her.

Et billede siger mere end tusinde ord

Før og efter billeder

Få et gulv godt som nyt

Efter mange års slid af sko, snavs og skidt, bliver et gulv hurtigt kedeligt at se på. Vi kan få dit gulv til at skinne som dengang det var nyt.

Hvorfor vælge os ?

Professionelt arbejde er vores mærkesag

Kvalitetsgaranti

Vi lever af glade kunder og vil aldrig afslutte en opgave du ikke mener er perfekt.

Hurtig respons

Vi vender tilbage med et tilbud indenfor 24 timer.

Dygtige medarbejdere

Du vil altid få glæden af en veluddannet og serviceminded medarbejder når vi kommer forbi.

Vi er stolte af vores

Tilfredse kunder