Services

Vores services

Vi tilbyder alt indenfor gulvafslibning & efterbehandling

Lakbehandling

En lakbehandling er den mest holdbare behandling, du kan give dit gulv. Det skaber en slidstærk barriere, som beskytter gulvet mod ridser, pletter og slid. Den giver også gulvet et flot lag, som er nemt at rengøre og vedligeholde.

Ludbehandling

Ludbehandling er en ideel løsning til dig, som ønsker at give dit gulv et mere lyst look. Lud er et farvestof der hindrer træet i at gulne. Vi anvender kun de bedste produkter fra Junckers, som sikrer et flot og nydeligt resultat.

Oliebehandling

Regelmæssig oliebehandling giver dit gulv en flot og holdbar overflade. Den både forlænger træets levetid betydeligt og beskytter mod pletter og snavs. Desuden giver det den fordel, at du efterfølgende kan reparere gulvet.

Sæbebehandling

Sæbebehandling bruges ofte som efterbehandling ovenpå en ludbehandling og giver træet en flot, skinnende overflade. Da det ikke er den mest slidstærke løsning, anbefaler vi regelmæssig vask og plejning for at holde den pæne overflade.

Voksbehandling

Voksbehandling bruges som regel oven på ludbehandlede gulve, da den givet et flot resultat tilsvarende en oliebehandling. Vi anbefaler en regelmæssig voksbehandling, da den ligesom sæbebehandlingen ikke kendetegnes ved at være slidstærk.