Oliebehandling

Oliebehandling

Oliebehandling af trægulv udføres professionelt

Overvejer du oliebehandling af gulvet derhjemme? Hos Gulvsliberen i Odder tilbyder vi mange former for gulvbehandlinger til private og erhverv i lokalområdet. Vi har gennem vores mere end 20 år, som gulvmand, hjulpet mange tilfredse kunder i både Skanderborg, Horsens og Århus Syd, med oliebehandling af trægulve og mange andre behandlinger.

Hvad får jeg ud af oliebehandling af gulvet?

Når du vælger at få en oliebehandling af dit trægulv, giver du dit trægulv gode forudsætninger for, at have en lang levetid og en flot overflade. Ved en oliebehandling af gulvet ​behandler vi det med olie, som suger ind i træet og beskytter gulvet.

Gulvet mættes af olien, som gør det modstandsdygtigt over for pletter og snavs. Dermed får du gennem oliebehandling, et stærkt og blødt gulv, med en flot overflade. I modsætning til en lakbehandling, har du med en oliebehandling mulighed for at reparere gulvet efterfølgende.

Flere muligheder med ​oliebehandlinger

Vi tilbyder oliebehandlinger af trægulve, i både en naturudgave og en hvidpigmenteret olie. Naturolien fremhæver trægulvets egne farver, hvor den hvidpigmenterede olie gør træet mere lyst. Ønsker du gulvet meget lyst, så kan træet ludbehandles forud for den hvidpigmenterende behandling.

Få et godt tilbud på oliebehandling af trægulv

Kontakt os gerne hvis du har ​behov for oliebehandling eller en anden gulvbehandling. Vi kan kontaktes på telefon 86 56 04 89 eller 24 44 45 04 hvis du vil tale om dine behov for oliebehandling af dit gulv. 

Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse af dit gulv og tilbyder dig naturligvis også kompetent rådgivning vedrørende både oliebehandling af trægulvet, samt andre behandlinger. Du kan også skrive til os på info@gulvsliberen.com, hvis du vil høre mere om priser eller har en anden forespørgsel.

Et billede siger mere end tusinde ord

Før og efter billeder

Få et gulv godt som nyt

Efter mange års slid af sko, snavs og skidt, bliver et gulv hurtigt kedeligt at se på. Vi kan få dit gulv til at skinne som dengang det var nyt.

Hvorfor vælge os ?

Professionelt arbejde er vores mærkesag

Kvalitetsgaranti

Vi lever af glade kunder og vil aldrig afslutte en opgave du ikke mener er perfekt.

Hurtig respons

Vi vender tilbage med et tilbud indenfor 24 timer.

Dygtige medarbejdere

Du vil altid få glæden af en veluddannet og serviceminded medarbejder når vi kommer forbi.

Vi er stolte af vores

Tilfredse kunder